Facebook Instagram

Beoordelingen van Trattoria da Giorgio Voorhout

Recente recensies van Trattoria da Giorgio Voorhout

5 sterren na 21 reviews

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd goede kwaliteit, altijd vriendelijk.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut alle sterren waard, wederom heerlijk gegeten. Pasta's zijn iedere keer geweldig. Blij mee !

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten echt onze favoriete pizzeria!!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortelinni zalm had wat meer mogen zijn

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke pizza.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer top! Wat wel nog fijner zou zijn als je ook via de site 2 halve pizza’s kunnen bestellen

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed heet! Snelle bezorging! Altijd een lekker warm broodje erbij! TOP!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur bezorgd. Zoals altijd smaakte t weer super.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! Bezorgtijd was een half uur eerder dan verwacht. Lekker verse producten en heerlijk van smaak. Ik mis wel het broodje kruidenboter op de app.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er voorheen gratis werd bezorgd en dat er nu bezorgkosten betaald moeten worden als je via de app besteld en betaald. Ik vond dit juist een aanvulling omdat je bij telefonische bestelling niet digitaal kon betalen, alleen contant. Maar de extra bezorgkosten vind ik eigenlijk niet kunnen.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon kneiter goed, authentiek en betaalbaar

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goede en lekkere pizza's.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorgd op het beloofde tijdstip!