Avaliações de Trattoria da Giorgio Voorhout

Avaliações recentes

5.0
Sander
30 setembro 2022

Altijd lekkere pizzas warm en op tijd bezorgt

CC
29 setembro 2022
Daniëlle
28 setembro 2022
Wil Koster
25 setembro 2022

De pizza's waren heerlijk warm. We hebben er van gesmuld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
25 setembro 2022

Makkelijk via website te bestellen met een zeer ruime keus. Bezorging mooi op tijd en de gerechten heerlijk warm en fantastisch van smaak

Hans Noordermeer
24 setembro 2022

Miste mijn bakje knoflook bij de pizza Voorhout. Hoort er vlgs de site standaard bij en daarom niet extra bijgesteld.

Lucy
24 setembro 2022

Super snel bezorgd en ook nog een super lekker pizza!

Charlotte
23 setembro 2022

Snelle bezorging en lekker eten zoals altijd

Neil Duffin
22 setembro 2022

Heerlijk eten. Super snel geleverd. Tot de volgende keer 😋😋

Esther
21 setembro 2022

Pizza waren wat taai , leken al tijdje te liggen. 1 pizza zonder rode ui besteld ivm allergie helaas zat dit er wel op . Niet gewend , normaal zijn ze heerlijk! De pasta vond overigens iedereen wel heerlijk!

Dena
18 setembro 2022

Ik schrijf bijna nooit ergens een recensie maar deze pizza was het meer dan waard! Wat was die heerlijk! Soms heb je pizza's waarbij de toppings moet zoeken maar bij deze pizza moest ik juist de tomatensaus zoeken, zo rijkelijk was die belegd. En dan was die nog warm ook bij aankomst.... Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annet
18 setembro 2022
Gwenda
18 setembro 2022

Erg lekker!

Berber Nagtegaal
17 setembro 2022

Heerlijke,goed warme pizza's en op de afgesproken tijd bezorgd, zeer tevreden

Annet Nijhof
16 setembro 2022
Gitta
11 setembro 2022

Wij bestellen hier echt heel erg vaak, de pizza’s zijn altijd perfect, ook de gluten vrije! En dat is echt zo fijn waardoor we met z’n allen pizza kunnen eten. Bestel ook regelmatig de pasta carbonara en is altijd heel goed, maar nu was hij gewoon niet warm eigenlijk koud. Hoop dat dit eenmalig is.

Ronald
9 setembro 2022

Zoals altijd prima kwaliteit en bezorging binnen acceptabele tijd.

Rik van Wieringen
8 setembro 2022

Was wat voorbarig met bezorgtijd maar kon nog aangepast worden, goed geregeld.

Sandra Hoogendoorn-Koch
8 setembro 2022

Goede,lekkere pasta en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

A van Weeghel
8 setembro 2022

Op internet in ochtend bestelling geplaatst en deze kwam keurig op tijd. Pizza’s waren goed warm, smakelijk en ruim voldoende ingredienten. Ben erg tevreden

Paula
3 setembro 2022

Goed en snel

Sandra Van der poel
1 setembro 2022

De lekkerste pasta’s met een ovenheerlijk vers broodje!! Altijd binnen een half uur bezorgd!

charles
29 agosto 2022

heerlijke pizza zoals altijd bestelling mooi op afgesproken tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel Schot
24 agosto 2022

Jammer dat jullie Fabian moeten laten gaan.... maar ja misschien kan hij in Noorwegen ook een pizza baantje vinden.

Erik
21 agosto 2022

Hele goede kwaliteit pizza's

Carol
19 agosto 2022

Delicious

J
15 agosto 2022

Zoals altijd....heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert Duindam
15 agosto 2022

Wij bestellen sinds een aantal weken pizza’s hier en ze zijn echt geweldig. Ik ben een Calzone liefhebber en de Calzone’s van Da-Giorgio zijn gewoon goed. Niet vet, mooi deeg en goed gevuld. De bezorgers zijn daarnaast nog is erg vriendelijk.

Frank_g
12 agosto 2022

Altijd de heerlijkste pizza's, constante kwaliteit. Snelle bezorging. Makkelijk bestellen en betalen via eigen website.

Natasja
10 agosto 2022

Top service

Harold De vries
10 agosto 2022

Gewoon weer heerlijk top weer

Ralph van der Hulst
7 agosto 2022

20 minuten eerder dan gepland en goed heet. En een heerlijke pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thomas
7 agosto 2022

Gewoon top zoals altijd

Peter van Leijen
6 agosto 2022

Zoals eigenlijk elke keer…. Snel geleverd en goede gerechten, of het pizza of pasta is…. Alles lekker en goed!!!

Patrick
6 agosto 2022
Kraijenoord
6 agosto 2022
carla
5 agosto 2022

de pizza was lekker knapperig en goed van smaak en nog goed warm

Karin
1 agosto 2022

Heerlijke pizza en ik neem altijd glutenvrij, nog nooit zo een goede glutenvrije pizza gegeten als hier. Top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Barbara R.
31 julho 2022

Fast delivery. Food hot and tasty. 5 stars

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R Jamoe
30 julho 2022

Super snel geleverd. En smaakt altijd prima.

H
28 julho 2022
Peter
27 julho 2022

Wederom een heerlijke pizza met deze keer een lekker blikje drinken erbij omdat ik wat langer moest wachten. Helemaal goed!

Patrick
24 julho 2022
Gilbert
23 julho 2022
Jeroen van Staveren
23 julho 2022

Prima pizza en pasta; bezorging in orde

Erwin N
21 julho 2022

Heerlijke pizza, vriendelijke bediening

Bart
21 julho 2022

Klassieke tartufato en pizza salmone waren fantastisch. Pizza mozzarella was wat smakeloos. Schatting tav levering kan beter. Het zou een uur duren, maar was er al binnen 40 minuten.

Ab van der linden
20 julho 2022

Voor het eerst gloeiend hete Pizza ontvangen. Goed belegd en half uur eerder bezorgd dan de planning was. Alleen de knoflooksaus was erg dun Dikke 9 totaal plaatje.

Martin
18 julho 2022

19.30 uur afhalen is 19.30 uur klaar. Precies om 19.30 uur rolden de pizza’s uit de oven. Rijkelijk belegd en heet. Complimenten.

Ans
17 julho 2022

Pizza was perfect. Enige minpuntje , pizza was 20 minuten later dan werd gezegd dat het bezorgd zou worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
13 julho 2022

pizza extra knoflook: zat er niet op!!!

Jan
9 julho 2022

Een dubbelgevouwen pizza do Giorgio gegeten, gelukkig niet met zo'n harde deegkorst, heerlijk dat luchtige deeg!

Kees van Vliet
8 julho 2022

Tsja zoals altijd was het weer smakelijk. Voor de mensen die het nog niet weten, gebruik de app van Giorgio om te bestellen.

charles
8 julho 2022
Ger
7 julho 2022

Smaakt heerlijk en op tijd bezorgd door zeer beleefde jongeman

Mieke
6 julho 2022

Heerlijk. Goed belegd, met verse producten en goed van smaak. Snel gebracht.

Pia Killigren
5 julho 2022

Gewoon top

Nathalie
3 julho 2022

Kruidenboter was vergeten, keurig binnen 5 minuten alsnog gebracht met een blikje fris als extraatje om excuses te maken. Prima service, lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lobato
2 julho 2022
Ruud
2 julho 2022

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten! Van harte aanbevolen

M
1 julho 2022
Daniëlle
29 junho 2022
RJMH
29 junho 2022

Goed eten , bezorgd op verzochte tijd

Rik van Wieringen
29 junho 2022

Zoals altijd goeie kwaliteit en op tijd geleverd.

Mark
27 junho 2022
Jolanda Kranenburg
27 junho 2022

Prima pizza’s en pasta, snel geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natascha
26 junho 2022

Snel, vriendelijke bezorger en altijd warm en op de afgesproken tijd geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Parrick
25 junho 2022
Simone
19 junho 2022

Alweer heel lekker en snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marije Heerikhuisen
18 junho 2022

Super lekker. Voor ons het vaste adres voor pizza en pasta

John
17 junho 2022
Daniëlle
15 junho 2022
Anneke
14 junho 2022
Leeuwerden
12 junho 2022

Zoals altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
10 junho 2022

Een heerlijke pasta

Albertine
8 junho 2022

Zoals altijd heerlijk! Smaakt vers, is warm, de bezorging is snel en vriendelijk.

Carmen
8 junho 2022
J
8 junho 2022

Zoals altijd, Heerlijk. Snel bezorgd

Anneke Swaak
7 junho 2022

Alles prima in orde! Pizza kan iets warmer.

Renee
6 junho 2022

Wat smaakte dat weer lekker!!

Jessica
6 junho 2022
Carel de Bruijn
6 junho 2022
Ataseven
5 junho 2022
Yvonne Jongeleen
4 junho 2022

Heerlijk! Ook goed warm, wéér voor herhaling vatbaar!

Van drongelen
25 maio 2022

Super glutenvrije pizza’s

Jolanda Kranenburg
25 maio 2022

Lekker gegeten, en keurig op tijd gebracht!

Anne Marie van den Brink
20 maio 2022

Top!

E de Jong
18 maio 2022

Bedankt het was weer erg lekker !

Jamoel
13 maio 2022

Supersnel geleverd. Zelden gehad dat t echt te laat was.

Wouter Brandt
12 maio 2022

Trattoria da Giorgio is eigenlijk een synoniem voor gegarandeerd lekker en goed. Bezorging is snel en netjes. Verbeterpunten zou ik niet kunnen verzinnen. Een top maaltijd voor een eerlijke prijs. Bedankt

Ah
10 maio 2022

Lekkere pizza gehaald tijdens me werk. Gloeiend heet en lekker krokant.

T
8 maio 2022
C de Bruijn
8 maio 2022
M Berg
5 maio 2022

Was weer lekker! Pizza’s waren nog goed warm en precies op tijd bezorgd!

Bram
2 maio 2022

Tot de laatst hap lekker!!

Christopher Proudfoot
1 maio 2022

It was delicious !

Rotteveel
30 abril 2022

Keurig op tijd. Super smaakvol en niet vet.

Marcel
29 abril 2022

Bestellen via site=top Tijd aangeven en afhalen=top Iedere keer weer optijd klaar=top Even snel parkeren voor de deur=top Pizza's zijn top Oh.. en als je toch thuis wilt laten bezorgen kan ook, Fabian =top ;-)

sander
28 abril 2022
J.
28 abril 2022
Charlotte Gabriel
24 abril 2022

Allereerste keer dat de pastas ietsje minder van smaak waren. Nog steeds heerlijk maar andere keren echt fantastisch

X
23 abril 2022

Erg lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar!ll jammer dat je voor kruidenboter moet bijbetalen als er een broodje bij je pasta zit!

Herman
23 abril 2022

Hou echt van deze pizza's. Altijd snel bezorgd en goede kwaliteit. Heb ze nog nooit ergens lekkerdere gegeten.

Bianca
23 abril 2022

Stipt op tijd geleverd!!!!!!

Ewelina
20 abril 2022
Betty
20 abril 2022

Lekkere pizza's & snel bezorgd!

Aha
19 abril 2022

8 Pizza's op 2e Paasdag laten bezorgen. Mooi op tijd, goed op temperatuur, voorgesneden in punten (handig!) en net zo lekker als altijd!

Ans
18 abril 2022

Zoals we gewend zijn was het Top,echt zoooo smaakvol!!! Bezorging op afgesproken tijd ondanks de Paasdrukte!!!

Hermans
10 abril 2022

Wederom de beste pizza ever!

Bre
10 abril 2022

Vlotte online afhandeling van de bestelling, tussentijdse update mbt status van de bestelling, bezorging perfect op tijd, en heerlijke pizza’s

Albertine
9 abril 2022

Zoals altijd super snelle en vriendelijke bezorging. En altijd is het eten lekker, wat je ook besteld. Altijd weer een feestje! :-)

Marij
7 abril 2022

Iets vergeten ze leveren maar netjes hersteld

Mirjam Dingjan
4 abril 2022

Super lekkere pasta !!! Heerlijk van genoten ,komen zeker binnenkort met een nIeuwe bestelling !!

RJ Schrijvers
3 abril 2022

Helaas knoflook saus vergeten, maar… de bezorger kwam deze nabrengen mét een fles mineraalwater 👍🏼, pizza’s en lasagne erg lekker. Prima kwaliteit en service.

Ewelina
2 abril 2022

Superlekkere pizzeria! Het beste van Voorhout!

Bram
31 março 2022

Snelle bezorging, netjes verpakt. Heerlijk gegeten

De Wit
31 março 2022

Super snel en super lekker!

Neil Duffin
30 março 2022

Altijd super heerlijk.. Tot de volgende keer 😊😊

Horstman
28 março 2022
Patrick
26 março 2022
Kees van Vliet
26 março 2022
Mieke Noordermeer
25 março 2022

Heerlijk gegeten. Voldoende van alles. Ook goed warm.

Ed Duivenvoorde
24 março 2022

De bestelling werd ruim eerder geleverd dan de geplande tijd. De pizza's waren top

Ilse Niewold
23 março 2022

Elke keer weer heerlijke pizza’s en snelle bezorging!

Kraijenoord
21 março 2022

Restaurant in huis zo heeerlijk gegeten 👍🏼

Fillekes
21 março 2022
Koomen
17 março 2022

Super lekker

Marcel
16 março 2022

Besteld voor afhalen 19.00. 19.02 liep ik de deur uit. ;-) beste pizza in Voorhout.

Esther
13 março 2022

Top pizza's (veel keuze ook) en gek op de gevulde pasta's die echt zo lekker zijn!!! Ook netjes op tijd bezorgd altijd! Bestellen hier graag!

jan de Winter
11 março 2022

heerlijke gerechten en goed warm(heet) thuis gebracht

Ron
9 março 2022

Prima Calsone...en goede bezorging

Linda
7 março 2022

De lekkerste pizza's en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tomassen
5 março 2022

Lekkere pizza's: lekkere bodem en goed belegd. Snelle levering en de pizza's zijn nog goed heet!

Linda
4 março 2022

Het was allemaal TOP!

H&G
4 março 2022
Renee
3 março 2022

Was weer heerlijk!!😋😋

Yvonne
3 março 2022

De bezorger was netjes op tijd en erg vriendelijk! De pizza's waren heerlijk!

Gio Noordoven
2 março 2022

Snel, vers en heerlijk , pure ambacht !

Rogier
2 março 2022

Pizza was erg lekker,goeie bodem en de achterkant van de pizza was lekker krokant.

27
28 fevereiro 2022
Rudo
26 fevereiro 2022

Ik neem alle keren dat ik een pizza ergens bestel altijd een dubbelgeslagen pizza maar die van da Giorgio is veruit de lekkerste die je naar kan krijgen . Een dikke 10 qua smaak vulling en deeg

Peter Paardekooper
25 fevereiro 2022

Wederom heerlijke pasta!

Fillekes
24 fevereiro 2022
Peter
23 fevereiro 2022
Gijs Tromp
18 fevereiro 2022

Niks op aan te merken zoals altijd. De pizza en pasta waren perfect! Ben niet anders gewend. Zelfs door storm en wind thuisbezorgd.

Marcel Schot
17 fevereiro 2022

Weer uitstekend, ga zo door.

Rik van Wieringen
16 fevereiro 2022

Zoals altijd keurig op tijd, goede temperatuur, smakelijk en op woensdag ook nog eens korting.

Hans Noordermeer
16 fevereiro 2022

Heerlijke pizza's

Regine
16 fevereiro 2022
Rwm
16 fevereiro 2022
den Haan
16 fevereiro 2022

altijd lekker

Mireille
14 fevereiro 2022

Heerlijke lasagne. Vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
13 fevereiro 2022

Erg lekker! Ook het brood dat er bij zat was fantastisch. Ik bestel zeker nog een keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tina Metzelaar-Porter
12 fevereiro 2022

Heerlijk eten…redelijke selectie vegetarische schotels..snelle service mits je op de site zelf besteld (via thuis.nl staat er altijd dat er voor mijn postcode, geen levering is!!..? Ook Gek!). Bezorgers zijn ook aardige jonge mensen 👍

Kees van Vliet
11 fevereiro 2022

Helaas een bakje van de overheerlijke knoflooksaus te kort, dat was dus vechten om de overige twee. :)

De Jong
11 fevereiro 2022

Heerlijke pasta besteld, smelt op je tong en die smaak, verrukkelijk lekker mmmmm

De Jong
9 fevereiro 2022

Het smaakte weer perfect en op tijd geleverd, perfect. Morgen de pasta bestellen !

Tamara van der Zwan
8 fevereiro 2022

Heerlijke pizza, snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar...

Charlotte Gabriël
5 fevereiro 2022

Heerlijk! As always.

Anoniem
3 fevereiro 2022

Was weer heerlijk zoals altijd!

Lieverse
3 fevereiro 2022

Netjes op tijd, duidelijke mails met nuttige informatie over bezorging. Pizza was heerlijk!

Hans
3 fevereiro 2022

Heerlijke pizza's, en de bezorging was top. Precies op de aangegeven tijd.

Noah
30 janeiro 2022

Eten is erg lekker. Bezorging duurt soms een beetje lang, maar dat is te begrijpen op drukke uren.

Hans Noordermeer
28 janeiro 2022

Binnen 15 minuten na bestelling een lekkere en warme pizza op ons bord. Top

Tiny
26 janeiro 2022

Altijd lekkere pizza's en keurig op afgesproken tijd.

Men
23 janeiro 2022

Lekkere pizza. Bezorgd op afgesproken tijd.

Ewelina
23 janeiro 2022
Ferry van Harn
22 janeiro 2022

Echt de beste 🍕 en calzones. Echte aanrader. Duidelijk zelf gemaakt deeg.

Maaike
22 janeiro 2022

Echte Italiaanse pizza’s, goed warm en snel bezorgd.

Patrick
21 janeiro 2022
Esther
19 janeiro 2022

Heerlijke pizza! Altijd vriendelijk personeel en aardige bezorgers

v.d.Vlugt
16 janeiro 2022
Jolanda kranenburg
16 janeiro 2022

Prima gegeten, snelle en correcte bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ynnaf
16 janeiro 2022

Snel, goed

Mirjam
15 janeiro 2022

Het was heel smaakvol , had misschien iets warmer gekund maar zeker voor herhaling vatbaar

Rik van Wieringen
12 janeiro 2022

Allemaal weer top geregeld deze keer. En weer wat geleerd hoe je on line moet bestellen. Dit ging goed maar kwam vandaag op verkeerde plek terecht, gelukkig op tijd bij gestuurd.

Compeer
11 janeiro 2022

Telkens weer blijkt de pizza Da Giorgio de aller lekkerste te zijn van Nederland. Het gekruide gehakt en rijke vulling is geweldig van smaak !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniëlle
9 janeiro 2022

Snelle levering en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leonard haasnoot
9 janeiro 2022

Ik bestel al jaren bij dit restaurant, deze is echt de lekkerste uit de omgeving! Bij velen besteld en gegeten, maar we gaan voor de Italiaanse specialiteiten alleen nog maar hierheen!!! Het zou helemaal top zijn als het restaurant geopend mag zijn zodat je aan tafel kan schuiven.

Warmerdam
8 janeiro 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd👍🏻

Sjors duivenvoorden
7 janeiro 2022

Lekker gegeten, daarna leuke avond gehad

Jasper
6 janeiro 2022

Heerlijke pasta, prima op tijd bezorgd en nog lekker warm!

Kaptein
6 janeiro 2022

Prima op tijd klaar.!

Kranenburg
4 janeiro 2022
Sandra de Bruijn
3 janeiro 2022

Pizza pizza speciaal...geprobeerd een heerlijk gevulde pizza erg smakelijk! Ga ik snel weer doen

Hans
2 janeiro 2021

Super lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn van der kruk
2 janeiro 2021

Echt lekker snel, sneller dan verwacht. En zoals altijd weer goed en lekker gegeten

de Jong
1 janeiro 2021

Ga zo door, heerlijke pasta en op tijd bezorgt !

Jeroen
31 dezembro 2021
Bob
30 dezembro 2021

wederom heerlijk gegeten bij Giorgio !!

Charlotte
28 dezembro 2021

Altijd lekker!

Shannon
27 dezembro 2021

Heerlijk gegeten! Zowel de pasta's als de pizza waren top. Bedankt weer!

Meeuwis
25 dezembro 2021

Super bezorger 😀 eten is echt top 👌🏻

F
23 dezembro 2021

Iets te laat bezorgd. Maar netjes op de hoogte gehouden vd juiste bezorgtijd.

Kool
23 dezembro 2021

Echte Italiaanse pizza, goede ingrediënten, zeer smaakvol!

Leonoor
21 dezembro 2021

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Prachtige producten.

Kranenburg
18 dezembro 2021

Online bestellen gaat gemakkelijk, bestelling kwam op de afgesproken tijd. Prima geregeld.

E de Jong
17 dezembro 2021

Donderdag 7 verschillende pasta's besteld voor mijn collega's tijdens een kerstpakketten event. Collega's waren vol lof over de verschillende pasta's die we hadden besteld. Lekker een vers broodje erbij, dit was top. Ga zo door en hopelijk door deze recensie meerdere bestellingen :-) Bedankt voor de sparkling water ! E de Jong Voorhout

De Jong
16 dezembro 2021

6 verschillende Pizza's besteld voor een gezelschap op werk i.v.m. kerstpakketuitreiking, allemaal vonden ze het heerlijk en top. Vandaag gaan we voor de pasta's, 7 verschillende, we zijn benieuwd en kijken er naar uit.

Peter
16 dezembro 2021

Op woensdag duren pizza bestellingen altijd iets langer. Maar het is altijd het wachten waard! Beste pizza van Voorhout!

Anno Niemp
15 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, bezorging duurde iets langer dan gewend, maar pizza’s waren serieus nog heet, top!

BR
15 dezembro 2021

Wednesday is pizza day! Pizzas always arrive hot, in good timing and always delicious! We are very happy with quality and service!

Feri
12 dezembro 2021
Slingerland
10 dezembro 2021
D.Varkevisser
9 dezembro 2021
Daniëlle
8 dezembro 2021

Heerlijke pittige vispizza

Neil Duffin
8 dezembro 2021

Was very busy. I called them. Within 10 minutes I had my pizzas.. Highly recommended. Delicious pizzas

Kirsten
7 dezembro 2021
Anoniem
6 dezembro 2021
Suzanne Zwetsloot
2 dezembro 2021
Marcel
1 dezembro 2021
Rik van Wieringen
1 dezembro 2021

Was zoals gewoonlijk weer goed.

Bart van sprang
29 novembro 2021

Heerlijke Quattro formaggi pizza, lekkere bodem. Mooi op tijd en een vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
27 novembro 2021

Eten is prima! Bezorging liep 30 min uit..

Jan Regeer
26 novembro 2021

Eten was op tijd, heerlijk warm en zoals gewoon erg lekker

R
26 novembro 2021

Alles prima.

Anoniem
25 novembro 2021
Marcel
25 novembro 2021

Beste pizza van voorhout.

Charlotte
25 novembro 2021
Volwater
25 novembro 2021
Barbara Rogoski
23 novembro 2021

Pizza's were hot and tasty and arrived in 30 minutes. I wanted courgette on my pizza, but was not an option and I wrote it in the notes and they put courgette on it! Great service. Very happy with this delivery and food and will order again very soon.

Daniëlle
20 novembro 2021
Neil Duffin
18 novembro 2021

Super heerlijk altijd. Tot de volgende keer 😋😋😋

Fabiana Franzosi
15 novembro 2021

De pizza is uitstekend en de levering is erg snel. Wachten op de veganistische pizza's! Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dominique Slobbe
14 novembro 2021
Levent işbilen
12 novembro 2021

Ciao amici, mi piaciuto il pizza molto bene! era molto delicioso, grazie mille.

Isabelle
10 novembro 2021

Heerlijke pizza vegetariana !

Tevreden Klant
6 novembro 2021

Al sinds jaar en dag al onze Pizzaria in Voorhout👍🏻! Altijd goed en Lekker!

Cora
6 novembro 2021
Michelle Leal
6 novembro 2021
Marcel
3 novembro 2021
Jacqueline
3 novembro 2021

15min te laat bezorgd 😔

Paul
28 outubro 2021

Heerlijke pizza en zalige tiramisu, met echte lange vingers. Een aanrader!

Neil Duffin
28 outubro 2021

For the English speaking people the pizzas here are delicious.. I highly recommend them.. Enjoy.. Thank you very much guys 😊😊😊

Rinus van Tongeren
27 outubro 2021

super pizza's en snel gebracht

Kees van Vliet
24 outubro 2021
Larissa
23 outubro 2021

Het eten was erg lekker en de bezorging snel. Verder was de bezorger erg vriendelijk. Wij bestellen altijd graag bij jullie. Top service!

marjolein1906@outlook.com
21 outubro 2021
Rik van Wieringen
21 outubro 2021

Bij het bestellen kon je geen tijd kiezen voor 18.00 uur dus de tijd op zo snel mogelijk gezet. Je krijgt netjes een mail dat ze 17.40 uur bezorgd worden maar komen dan uiteindelijk om 17.20 uur. Ik zeg keurig op tijd maar tegenwoordig reken je wel met deze tijd dus ging net weg voor een kleine boodschap. Gelukkig konden we bijsturen en was het weer een heerlijke warme pizza.

Cheyenne
20 outubro 2021

De enige pizzeria waar je geen vette pizza krijgt. Super fijn!

J.Borst
20 outubro 2021
jan de Winter
20 outubro 2021

heerlijk en verse maaltijd

helmus
18 outubro 2021

Nog niet eerder langs deze weg een bestelling geplaatst, maar bevalt prima, zoals altijd meeer dan prima kwaliteit en top bezorging. Word ik blij van

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
17 outubro 2021

goed getimed afhaalmoment en daarna heerlijk gesmaakt

Yvonne
14 outubro 2021
Neil Duffin
14 outubro 2021

Binnen 10 minuten gemaakt.. Super heerlijk. Tot de volgende keer 😋

J.Borst
11 outubro 2021

Pizza's van goede kwaliteit!

Mireille Komen
11 outubro 2021
Joery Gravekamp
10 outubro 2021

Bezorger was goed. De pizza kwam wel een stuk eerder dan aangegeven.

ES
10 outubro 2021

Bezorgd op de tijd als vermeld, maar 1 uur wachten op eten is best lang. Het eten is altijd super lekker. Dus blijf bestellen

Anoniem
7 outubro 2021
Hans
7 outubro 2021
Roos
7 outubro 2021

Heerlijke warme pizza.

Jarek Meeuwis
3 outubro 2021
Arja
30 setembro 2021

Altijd lekker, echte Italiaanse bodem. Maar ook de pasta’s zijn lekker vers, dat stukje brood erbij met kruidenboter is heerlijk!

Massaar
29 setembro 2021

Uitstekend!

Dominique Slobbe
29 setembro 2021

Als altijd super service, pizza's snel en vriendelijk bezorgd en waren heerlijk!

j de winter
24 setembro 2021
A. Bakker
22 setembro 2021

Perfecte pizza's, via internet besteld, goed op tijd geleverd, Ben wel verbaasd over de 2 euro bezorgkosten in Voorhout zelf.

Robin
21 setembro 2021

Lekkerrrrr

Rik van Wieringen
19 setembro 2021

Perfect op tijd en goed warm, heerlijk gegeten.

Marcel
15 setembro 2021

Beste pizza in voorhout.

Dominique Slobbe
15 setembro 2021

Altijd even lekker, zowel de pasta als de pizza. Super!!

Wim Schouten
14 setembro 2021

Heerlijke pizza op tijd bezorgd.

H den Haan
9 setembro 2021

Het eten was weer heerlijk, zoals altijd.

Piet
4 setembro 2021
Bryan van veen
1 setembro 2021

Super tent vriendelijke mensen en het eten is keer na keer super. Niet aan te merken. Aanrader : pizza Voorhout

Marcel Schot
28 agosto 2021

Lekkerste pizza's van Voorhout. Keer gekozen voor ophalen want lag goed in de planning. Top, heet en op tijd. Complimenten.

Van Den berg
27 agosto 2021

Overheerlijke pizza's, alleen ruim 25 minuten te vroeg bezorgd!

Fanny
27 agosto 2021

Top, èchte Italiaanse pizza's, alle 7 op de afgesproken tijd bezorgd. En een pluim voor de bezorger die persoonlijk bedankte voor de tip👍

Peter
27 agosto 2021

Wij hadden de Ripiena con zucca en Burrata di puglia en beide waren echt fantastisch! Bezorging was perfect op tijd en de pasta was nog heet. Ga zo door!

Nick
26 agosto 2021
Theo
24 agosto 2021

Vlotte levering, nog flink heet, lekkere topping en bodem. Helemaal goed.

Gerda
22 agosto 2021

Handig besteld via de app. Snelle levering en mailtjes met update over de bestelling. Heerlijke pizza's!

Jessica
17 agosto 2021

Heerlijk gegeten!

Vogelaar
16 agosto 2021

Tussen moment van bestellen en leveren zat 1 uur en 10 minuten. Dat is veel te lang voor 3 pizza om 18:45 uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.